Kom je spelen?

We bieden folkmuzikanten een podium in Midden-Nederland èn we geven mensen in Zeist en omstreken de gelegenheid om meer van deze fijne muziek te ervaren.

De programmering voor de zondagmiddagconcerten in 2018/2019 is inmiddels rond. Artiesten kunnen nog wel contact met ons opnemen voor de Irish Nights en natuurlijk voor het seizoen 2019/2020. Gevorderd en gevestigd of vooral getalenteerd? Oosters, Keltisch of iets anders? Solo, band, dansers erbij? Weet ons te vinden!

Zo zien we folk: 

Folk is de benaming voor een muziekstijl gebaseerd op de oorspronkelijk van generatie op generatie overgedragen volkseigen of regionale muziek, bestaande uit muziek en verhalende liederen voor elke gemoedstoestand en gelegenheid: liefde, blijdschap, verdriet, bruiloft, werk, overspel, ziekte, dood, enzovoorts. Wereldmuziek ligt in het verlengde van deze vaak op Westerse muziek gestoelde definitie.

Met deze definitie in het achterhoofd nodigen wij muzikanten, dansers en publiek uit voor Folkpodium Zeist. Ook door folkmusici begeleide dans past hierbij.

Ine, Liedeke en Marjolijn verzorgen de programmering. Je bereikt hen via onze Facebookpagina of per e-mail: folkpodiumzeist@gmail.com.

Lees hier vast wat meer over de voorwaarden: spelregels voor muzikanten.