Spelregels voor muzikanten

Hoe kom je op het Folkpodium?

Intussen hebben we de programmering voor 2018/2019 vastgesteld. Wil je in het seizoen ’19/’20 komen spelen? Geef het door: folkpodiumzeist@gmail.com. Je kan daar ook een link naar je website kwijt en we verwachten een link naar een (demo)opname. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je een ander voorstel of een vraag, ook dan horen we graag van je.

Wat krijg je ervoor?

We beginnen pas! Dat betekent dat we ook voor het seizoen ’19/’20 nog geen reserves hebben opgebouwd en geen financiële risico’s aangaan. Zelfs een garantbedrag zal niet lukken. Daar staat tegenover dat de deuropbrengst vrijwel helemaal voor de artiest is (we halen alleen de kosten van het Folkpodium eraf). Neem contact met ons op het eens nader te bespreken. De reguliere ticketprijs wordt vastgesteld op basis van verwachte onkosten, verwacht publiek en professionaliteit. Kortingen en toeslagen blijven gelden (zie ‘tickets‘).

Wat je er ook voor krijgt is een mooi zaaltje (max. 100 personen) met een intieme sfeer. Het Torenlaan Theater draagt zorg voor barpersoneel en, als je dat wil, geluidstechniek inclusief bemensing. Folkpodium Zeist promoot je optreden via uitagenda’s, social media en eventueel andere kanalen. Natuurlijk biedt het Folkpodium de artiesten ook wat te eten en drinken aan.

Èn we bieden artiesten een uitgelezen inspiratiebron: andere artiesten! Als je eenmaal op het Folkpodium gespeeld hebt krijg een jaar lang gratis toegang tot de evenementen van het Folkpodium Zeist.